Segons podeu llegir a l’acta de la FCVH que està publicada a la nostra web, l’AMCCC s’ha compromès juntament amb la resta de clubs afiliats a la Federació, amb l’aportació de 600€ per la creació del fons comú per iniciar els tràmits judicials necessaris tramitar el recurs contra la llei de l’Impost sobre el CO.

Per altra banda, el club facilitarà als seus associats el text marc que la FCVH encarregarà als tècnics jurídics perquè cada soci pugui presentar individualment en contra de l’aplicació dels impostos de 2019 i 2020. La idea és arribar a aconseguir la impugnació de la llei total o parcialment però estaran permesos els recursos d’impugnació a nivell particular i la finalitat és poder inundar l’administració de recursos però que a la vegada tinguin un contingut ben argumentat i es podran iniciar des de la mateixa recepció del cens dels vehicles que us arribarà a casa vostra.

Donat que a nivell d’ajuntaments no hi ha hagut unanimitat en l’aportació econòmica pel recurs contra l’IVTM de Barcelona ja que els associats dels clubs poden tenir censats els vehicles en diferents ajuntaments, també es prepararà un text marc per aquest efecte.

Seguirem participant en les reunions i informant de les novetats al respecte.

Val a dir, que tots els clubs membres de la FCVH hem estat d’acord en fer aquesta aportació per les accions legals que lògicament aniran a favor dels interessos de tothom, siguin clubs afiliats, com no afiliats o particulars